Bezorger beverwijk

Droom jij s’nachts over google-maps en de snelste routes over land? Ben jij enthousiast, flexibel en op zoek naar een leuke bijbaan in een gezellig en enthousiast team?

Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke bezorger die ervoor zorgt dat onze vers gemaakte kapsalons, burgers en bijgerechten op tijd en lekker warm bij onze klanten terecht komen. Naast het bezorgen van onze gerechten help jij ook in de vestiging met opruimen, schoonmaken en het afhandelen van (telefonische) bestellingen.

Functie-eisen

Jij bent in het bezit van een brommer rijbewijs, je bent gemotiveerd en klantvriendelijk. Daarnaast ben je handig met google-maps en ben je oplossingsgericht. Verder ben jij flexibel omtrent werktijden en steek jij graag de armen uit de mouwen.

Kom jij ons team versterken? Vul onderstaand bericht in of bel naar 0627192733. Mailen kan ook naar info@potatoheadz.nl.

P.S. vind je het solliciteren toch een beetje spannend? Meld je dan samen met je vriend(in) aan en kom samen op sollicitatiegesprek. Dat is niet alleen gezellig, maar ook goed verdienen. Je krijgt namelijk een extra bonus als je samen komt solliciteren!